Cursuri de engleză și germană în Brașov

Cursuri de engleză și germană în Brașov

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Învățăm o limbă străină mai bine dacă:

- avem obiective clar stabilite. Putem, de exemplu, să ne propunem să parcurgem un manual, să atingem un anumit nivel, sa ne pregătim pentru un examen. Este bine să avem un obiectiv, dar și un termen de realizare. În plus, este de dorit ca trainerul nostru să cunoască așteptările noastre și să le aibă mereu în vedere. Ca și cursanți, de regulă, ne va fi greu sa urmărim pe termen lung acest obiectiv mai ales că vom fi asaltați de nevoile imediate, cele pe care le descoperim in timpul cursurilor (cum se formulează corect întrebarea condițională smile ) ...

- știm care sunt nevoile noastre de comunicare: de gramatică sau de conversație, de exemplu. Sunt situații când avem un nivel foarte bun de înțelegere dar ne este dificil să comunicăm verbal, față-n față. Dacă trainerul descoperă repede aceste nevoi, poate să pună accent pe rezolvarea lor.

- ne cunoaștem nivelul actual. Pentru aceasta este suficient să facem un test inițial: scris și conversațional. Testarea este gratuită. La finalul articolului am lăsat găsi linkurile către testele de engleză și germană. Succes!

- învățăm alături de cursanți care au același nivel ca și noi. Dacă alegem varianta de curs în grupă, e bine să ne asigurăm că vom face parte dintr-o grupă omogenă.  Iritarea noastră sau a colegilor nostri este vizibilă în cazul în care cineva este sub nivelul grupei sau dacă li se pare că pierd vremea.

- învățăm într-o grupă redusă numeric, să spunem de maxim 6 cursanți, va fi cu atât mai sigur că vom face progrese mai ușor și cu plăcere :)

- ne bucurăm de o atmosferă relaxată la curs: este foarte important să ne placă sala de curs, adresa, să ne placă să ne aflăm în compania colegilor de curs...

- trainerul se adaptează la stilul nostru de învățare: copii sau adulți, fiecare dintre noi reacționează mai bine la un anumit stil de predare. Poate că ne plac mai mult schemele logice, bine structurate, sau poate că ne place să descoperim singuri cuvintele noi și regulile gramaticale.

- să avem răbdare: ca și mîna care reușește să sculpteze și să picteze lucruri minunate, limba este o unealtă care poate să învețe și să vorbească ușor o limbă străină. Înde - mânarea de a vorbi o limbă străină are nevoie însă de exercițiu... :) :)

Dacă te regăsești în ideile de mai sus și dacă crezi că îți va plăcea să înveți o limbă străină alături de noi, te așteptăm la o lecție de probă :)

- 0725927282

- This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

- Scoala Eleven

Dacă dorești să afli mai multe despre nivelul tău de engleză și germană te invităm aici:

- Test engleză

- Test germană


Image